Echipa Noastra

Clinica Dentara Dr Bota este un loc placut, plin de caldura si relaxant, dar in acelasi timp de un inalt profesionalism, avand ca obiectiv acordarea pentru fiecare pacient a unui tratament de cea mai inalta calitate, individualizat bazat pe o puternica experienta profesionala si pe cunoastere in detaliu a necesitatilor fiecaruia.

Dr. Cornelia Bota
Chirurg Stomatolog

 

Dr Cornelia Bota este un chirurg stomatolog afirmat, cu o activitate ce depaseste 30 de ani de experienta de success in domeniu.

De-a lungul timpului a participat la nenumarate cursuri si conferinte internationale printre care se remarca participatrea in Elvetia in cateva randuri la firma Straumann pentru specializare in chirurgie specifica implantelor, de asemenea in Republica Dominicana pentru Chirurgia de Implant Maraton - Maratonul Qimplant Surgery – unde a performat o serie de implante intr-un maraton intins pe mai bine de 10 zile alaturi de cea mai prestigioasa participare a unor profesori - somitati mondiale.

Dr Cornelia Bota este membra a unor asociatii extrem de prestigioase printre care se remarca Ordinul Dentistilor din Quebec, Asociatia Chirurgilor Dentari din Quebec, Societatea Dentara de Montreal, Echipa Internationala de Implantologie, Asociatia Dentara Canadiana.

In timpul ei liber participa cu mare placere la activitatile familiei, joaca tenis, citeste, innoata, participa la spectacole de teatru, film si balet. De asemenea ii plac drumetiile pe poteci de munte si concertele de muzica clasica.

Delvis Dania Herrero
Asistent Dentar 
 

Sunt sociabilă, întreprinzătoare și dispusă să acord tot ce este mai bun din cunostintele mele  profesionale. Îmi face mare placere sa acumulez cunostinte, sa investighez și să explorez diferite domenii în stomatologie. Îmi face placere să lucrez în echipă, imi face placere sa impărtășesc cu placere ideile mele și să pun în aplicare cele ale altora, în cazul în care sunt necesare. Particip ca un catalizator pentru funcțiile esențiale ale sănătății orale, ca o contribuție la sănătatea și bunăstare individuală și colectivă. Cu sprijinul stomatologilor nostri  ghidez pacientii cu privire la nevoile și așteptările lor, cu proactivitate și un înalt simț de calitate.

Eva Komitova
Secretara/Receptionista

Sunt foarte motivată să învăț și să reușesc indiferent de mediul în care mă regăsesc - universitar sau profesional. Întotdeauna am avut o pasiune imensă pentru domeniul medical și un foarte mare respect pentru stomatologie, deoarece este impresionant cât de important este pentru sănătatea oamenilor în general. De asemenea, îmi place să lucrez în echipă, deoarece acest lucru îmi permite să învăț tehnici noi și să-mi actualizez cunoștințele. Meseria mea de asistentă este o oportunitate minunată de a învăța de la prima mână procesul minuțios, creativ și riguros de a lucra ca stomatolog. Mai mult, obiectivul meu personal este de a contribui la o atmosferă prietenoasă pentru a asigura o calitate înaltă a serviciilor, oferind în același timp o experiență plăcută atât pentru pacient cât și pentru echipă. Pentru aceasta, sunt întotdeauna motivată și în formă bună, pregătită să reacționez și să interacționez cu pacienții pentru a răspunde nevoilor lor și a răspunde la întrebările lor. Punctele mele forte se bazează pe perseverență, perfecționism și respect pentru toată lumea, pe care le iau la inimă pentru a le aplica în munca mea. În cele din urmă, mi-am făcut studiile universitare în programul de știință a sănătății la Colegiul Jean-de-Brébeuf și sunt în prezent la Universitatea din Montreal.

Diana Slusari
Secretara/Receptionista

Diana este prima persoana cu care pacientii vin in contact fie la telefon, atunci când se programeaza pentru o vizita la cabinet sau cand intra in clinica pentru tratament și are grije ca întotdeauna pacientul sa fie multumit si sa aiba o vizita cat mai placuta. Ea găsește experienta in stomatologie a fi extrem de benefica si interesanta si isi folosește aptitudinile ei în mod creativ si eficient in munca de fiecare zi cautand sa asigure pentru fiecare pacient perioada de tratament solicitata in functie de disponibilitatea fiecaruia si durata de vizita ceruta de medic pentru tratament.

Diana s-a născut și a crescut în Republica Moldova, dar este în Canada de mai mulți ani. În timpul liber îi place lectura, vizionarea de filme și bucataria pe care o imparte cu placere cu familia si prietenii.

Modes de Paiement
Accepted Payment
Prenez un Rendez-Vous
Make an Appointment

4355 Marcil Avenue,

Montreal, Quebec, H4A 2Z9

Canada

Tel: (514) 369-0112

Paiement en ligne facile et rapide avec la RAMQ et avec les assurances
Fast and easy online payment with RAMQ and the Insurances
Visitors counter
Trouvez-Nous
Find Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram